Kerkradio en TV te beluisteren via Internet vanuit de Dorpskerk en Het Visnet

Tijdens diensten en samenkomsten worden deze rechtstreeks uitgezonden.
Door op onderstaande link te klikken wordt de mediaspeler/media apparaat geactiveerd.

Dorpskerk:   Live uitzending
Het Visnet:
Live uitzending

HANDLEIDING VOOR GELUID

Windows/iPhone/Mac/Android:

U opent bovengenoemde link in uw Browser.
Wanneer u gebruik maakt van een moderne computer zal deze automatisch gaan afspelen, te herkennen aan de titel Dorpskerk of Het Visnet.

LET  OP: Gebeurt er niets, download dan op https://www.videolan.org
Het gratis programma VLC Media Player.
Wanneer u deze installeert zal dit programma gebruikt worden om de dienst af te spelen.

Downloaden van diensten.
De kerkdiensten die in de Dorpskerk en Het Visnet gehouden worden zijn, zijn ook via internet terug te beluisteren.
Zo kunt u tijdens uw vakantie of in de auto bijvoorbeeld op uw MP3 speler een bepaalde dienst nogmaals beluisteren.
In de loop van de betreffende week worden de morgen- en avonddiensten toegevoegd.
Op proef draait er een extra site met daarop ook de videobeelden van opgenomen diensten.
Ondersteunt uw browser dit niet, dan kunt u het bestand alsnog downloaden en via bv VLC Player afspelen.
Het downloaden van videobestanden neemt een flinke tijd in beslag, want deze zijn groot.

(Opbouwende) reacties of tips graag naar l.bijnagte@solcon.nl

Klik op één van onderstaande kerken:

Dorpskerk
Visnet